Fashiongirl
Toimitusaika
Hintataso
Asiakaspalvelu
Laatu
4.9Tähteä

Klikkaa tästä ostoksille Fashiongirl verkkokauppaan!

Fashiongirl.fi alennuskoodi: SERVICE10 (10% alennus tuotteista)

Näin tilaat laadukkaat hiustenpidennykset Fashiongirl verkkokaupasta

Olemme koonneet tälle sivulle yksinkertaiset ohjeet hiustenpidennysten tilaamiseen Fashiongirl nettikaupasta.

Pidennysten tilaaminen Fashiongirl verkkokaupasta on helppoa ja yksinkertaista. Fashiongirlin hiustenpidennysvalikoima on erittäin laaja ja saatavilla on kaikki suosituimmat värit ja kiinnitysmenetelmät. Fashiongirlin valikoimasta löytyvät eri pituiset klipsipidennykset, teippipidennykset, hiusnauhat, Hot Fusion pidennykset, Clip-on ponihännät, kuituhiukset aidot hiukset, sekä suuren valikoiman pidennystarvikkeita ja hiustenhoitotuotteita.

Hiustenpidennysten ja hiustenhoitotuotteiden lisäksi verkkokaupasta löytyvät myös geelikynnet, tekoripset, meikkituotteet, shapewear muotoilevat asusteet, vartalonhoitotuotteet ja itseruskettavat voiteet.

Fashiongirl verkkokauppa on selkeä ja tilausprosessi on yksinkertainen. Valitset vain haluamasi tuotteet ja täytät yhteystiedot. Tilaamasi tuotteet saat kotiisi muutaman päivän kuluessa.

Fashiongirl verkkokaupan suurimpia etuja ovat hyvä laatu, edulliset hinnat, sekä nopea toimitus!

Hiustenpidennyksiä Fashiongirlilta tilatessasi voit maksaa ostoksesi suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla, Paypalilla tai luottokortilla,

Fashiongirl verkkokaupan hintataso on edullinen ja hinta-laatusuhde kohdallaan. Verkkokaupan toimituskulut ovat 4€ tilausta kohden ja toimitusaika vaihtelee 2-4 arkipäivän välillä.

Siirry tästä Fashiongirl verkkokauppaan!

Alle olemme koonneet ohjeet tilauksen tekemiseksi Fashiongirl nettikaupasta.

1. Tuotesivu

Aloita tilaus valitsemalla haluamasi tuote ja siirry tuotesivulle.

Fashiongirl toimitusaika

Tuotesivulla näet tarkat tiedot valitsemastasi tuotteesta. Tuotesivu sisältää hyödyllistä tietoa tuotteen käsittelystä ja saat apua oikean tuotteen valintaan. Tuotesivulta näet luonnollisesti myös tuotteen hinnan ja voit lisätä tuotteen ostoskoriin.

2. Kassa

Kassa sivulla näet kaikki valitsemasi tuotteet, sekä niiden hinnat. Kassasivulla voit myös lisätä mahdollisen alennuskupongin, syöttää toimitusosoitteen, sekä valita haluamasi maksutavan.

Fashiongirl hiustenpidennykset kokemuksia

Fashiongirl.fi toimitusaika

Fashiongirl toimittaa tilaukset ensisijaisesti Postin kirjeinä ja paketteina. Toimituskulut ovat tilauksen koosta riippumatta kiinteät 4€ ja toimitusaika vaihtelee 2-4 arkipäivän välillä.

Klikkaa tästä ostoksille Fashiongirl.fi verkkokauppaan!

Tietoa Fashiongirl verkkokaupasta

Fashiongirl.fi verkkokauppa on yksi Euroopan tunnetuimpia hiustenpidennys- ja meikkituotteisiin keskittyvistä verkkokaupoista. Vuonna 2009 perustettu Fashiongirl palvelee asiakkaitaan kaikissa Euroopan maissa sekä yhdysvalloissa. Verkkokaupan suurimpia etuja on sen suuri myyntivolyymi, joka mahdollistaa laadukkaiden tuotteiden myymisen edullisesti kuluttajille. Fashiongirlin tuotteiden hinta-laatusuhde onkin markkinoiden parhaimpia. Fashiongirlin keskitetyt keskusvarastot takaavat nopea toimituksen ympäri Eurooppaa. Toimitusaika Suomeen vaihtelee 2-4 arkipäivän välillä.

Fashiongirl noudattaa Suomen kuluttajansuojalakia ja mahdollistaa asiakkaille 14 päivän palautusoikeuden. Ostoksien tekeminen Fashiongirl.fi verkkokaupassa on turvallista ja verkkokauppa onkin palvellut tuhansia suomalaisia asiakkaita vuosien varrella.

Fashiongirl verkkokaupasta löytyy hiustenpidennystuotteiden lisäksi suuri määrä muitakin kauneudenhoitotuotteita. Erilaiset ripsi- ja kynsituotteet ja meikkituotteet ovat Fashiongirlin suosituimpia tuotteita hiustenpidennysten ohella.

Fashiongirl alennuskoodi

Fashiongirl verkkokauppa julkaisee aika-ajoin sivustollaan erilaisia alennuskoodeja. Alennuskoodi syötetään kassalla tilausta tehdessä.

Fashiongirl.fi alennuskoodi: SERVICE10 (10% alennus tuotteista)

Onko sinulla kokemuksia Fashiongirl verkkokaupasta? Jätä kommenttisi alle!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.