Ennen kuin hankit hiustenpidennykset kannattaa muistaa pari asiaa. Miksi haluat hiustenpidennykset? Tuhoaako ne omat hiukset? Katso alta vastaukset 3 usein kysyttyyn kysymykseen.

Pitäisikö minun pidentää vaiko tuuheuttaa hiuksiani?

Hiustenpidennyksillä voi jatkaa oman hiuksen pituutta tai sitten tuuheuttaa omaa hiusta. Mikäli sinulla on luonnostaan tuuheat hiukset mutta hiukset eivät kasva pituutta, valitse hiustenpidennykset.

Jos taas hiuksista löytyy pituutta mutta ne ovat luonnostaan ohuet, kuten monella suomalaisella usein on, kannattaa miettiä hiusten tuuheuttamista. Näin saat ihanat paksut hiukset.

Mieti siis ensin hiustenpidennysten tarkoitusta, onko haaveissa pitkät hiukset, tuuheat hiukset vaiko kenties molemmat?

 

Haluan pitkät hiukset, kuinka pitkät pidennykset voin ottaa?

Muista että terveen ja luonnollisen näköiset hiukset ovat aina ne kauneimmat. Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että hiustenpidennysten ei koskaan tulisi olla yli puolet omien hiusten pituudesta. Lisää siis aina maksimissaan puolet omien hiustesi pituuteen, muuten lopputuloksesta tulee kaikkea muuta kuin luonnollisen näköinen. Parhaan tuloksen saamiseksi suositellaan yleensä että omaa hiusta olisi vähintään 10 cm ennen kuin niihin lisätään pidennykset.

 

Vahingoittavatko hiustenpidennykset omia hiuksia?

Ei vahingoita, jos niitä muistaa hoitaa kunnolla. Hiustenpidennykset tarvitsevat paljon hoitoa sillä ne eivät saa hiuspohjan luonnollisia rasvoja ja mineraaleja. Hiustenpidennykset tarvitsevat sen takia erityisen paljon kosteutta ja huolenpitoa ja niille onkin omistettu paljon omia, juuri hiustenpidennyksille, suunnattuja tuotteita.

Hiustenpidennykset sopivat siis kaikille kunhan omaa hiusta on vähintään sen 10 cm. Mikäli et kuitenkaan ole varma hiustenpidennyksistä kannattaa ottaa suunta kohti uusia nettikasinoja joista voit lukea lisää täältä. 

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.