Sinettipidennykset

SinettipidennyksetSinettipidennykset

Haaveiletko pitkistä, tuuheista hiuksista? Sinettipidennykset tekevät unelmista totta! Tämä pidennysmenetelmä antaa luonnollisen näköiset pidemmät hiukset, eivätkä sinettien avulla kiinnitetyt hiustupsut irtoa kovinkaan helpolla. Sinettipidennykset ovat yhä yleisempi tapa myös Suomessa ja moni kampaaja on ottanut ne mukaan valikoimaansa. Tosin jos hiustenlaitto on tuttua, voi tilata sinettipidennykset netistä ja laittaa ne kotonakin. Tässä siis opas sinulle, joka haaveilet pitkistä hiuksista sinettipidennysten avulla. Lue lisää sinettipidennyksistä sekä niiden laitosta, hoidosta ja pois ottamisesta.

 

Hiustenpidennyksistä yleisesti

Sinettipidennykset hinta

Yhä useampi suomalainen valitsee hiustenpidennykset ja erityisesti sinettipidennykset. Pidennyksiä käytetään joko pitkäaikaisesti tai niillä haetaan väliaikaista lookia juhliin tai muihin erityistapahtumiin. Oikein tehtynä hiusten pidennys ei aiheuta vaurioita hiuksille, mutta on tärkeää ottaa huomioon omien hiusten kunto sekä pidennysmenetelmän vaikutukset.

Hiustenpidennykset jakavat usein mielipiteet kahtia – jotkut kertovat kuulleensa kauhutarinoita irronneista hiuksista, mutta toiset taas rakastavat pidempiä hiuksiaan ja jatkavat pidennysten pitoa vuodesta toiseen. Totuus on kuitenkin se, että jokainen on yksilö ja näin pidennysten vaikutusta on mahdotonta ennustaa. On olemassa tiettyjä nyrkkisääntöjä vahinkojen minimoimiseen ja mikäli noudatat ohjeita tarkasti joka päivä, eivät pidennykset aiheuta minkäänlaisia vaivoja.

Nykyään pidennystekniikat ovat hyvin edistyneitä. Sinettipidennykset ovat hiuslisäkkeitä, jotka kiinnitetään omiin hiuksiin vahasineteillä, keratiinisineteillä tai kuparisineteillä. Ne pysyvät hiuksissa muutaman kuukauden ajan oikein hoidettuna, kellon ympäri. Sinettipidennykset ovat yksi suosituimmista menetelmistä, mutta lisäksi voi kokeilla muitakin tapoja:

Klipsipidennykset. Tämä on hyvä vaihtoehto, mikäli et tarvitse pidennyksiä joka päivä; voit nimittäin irroittaa klipsipidennykset milloin tahansa ja laittaa ne uudelleen aina kun haluat. Klipsipidennyksistä täytyy kuitenkin huolehtia erilaisilla hoitoaineilla ja harjaamalla ne säännöllisesti. Sinettipidennyksiin verrattuna klipsipidennykset ovat kuitenkin huomattavasti painavampia klipsien takia.

Teippipidennykset. Hiustenpidennykset teippien avulla on toinen pitkäaikainen vaihtoehto. Pidennysosiot kiinnitetään teipin avulla ja ne pysyvät paikallaan suhteellisen hyvin. Ne irtoavat helpommin kuin sinettipidennykset, mutta oikeanlaisen hoidon avulla molemmat ovat hyvä tapa pidentää hiuksia jopa useammaksi kuukaudeksi. Teippipidennysten kiinnitysosat ovat näkyvämmät kuin sinettipidennysten, eli erilaisten kampausten kanssa tulee olla tarkkana, jotta kiinnitysteipit pysyvät visusti piilossa hiusten alla. Teippipidennyksissä on se hyvä puoli, että joskus pelkkä teipin vaihto riittää eikä pidennysosiota tarvitse heittää pois vaan sen voi käyttää uudelleen. Sinettipidennykset voi käyttää vain kerran.

 

Valitse oikeanlaiset pidennykset

Mistä sitten tietää, millaiset hiustenpidennykset kannattaa valita? Kiinnitysmenetelmän lisäksi sinun tulee valita myös pituus, väri ja materiaali. Valinnanvaraa on paljon, mikä tietysti on hyvä asia, mutta runsaudenpula saattaa yllättää. Voit käydä suoraan kampaajan luona kysymässä vinkkejä tai tutustua netissä erilaisiin pidennystapoihin, materiaaleihin yms. Koska pidennysten laitto on niin yleistä, on monella kokemusta asiasta. Ehkäpä ystäväpiiristäsikin löytyy vähintään yksi pidennyksiä kokeillut, niin yleistä se on! Tässä kuitenkin tietoa sinettipidennyksistä ja sopivien pidennysten valinnasta.

 

Erilaiset sinetit

Sinettipidennykset enlganniksi - micro loop

Sinettipidennyksien kiinnitykseen on olemassa muutama eri vaihtoehto. Tavallisin pidennyksiin käytettävä sinetti on liimasinetti. Vahamainen sinetti kiinnittää pidennyshiukset omiin hiuksiin kun sitä sulatetaan ja se pyöritellään hiuksiin kiinni. Liimasinetin kanssa tulee olla tarkkana etenkin lämmittämisen aikana, sillä väärin tehtynä menetelmä saattaa aiheuttaa vaurioita omille hiuksille.

Toinen vaihtoehto on kuparisinetti. Kuparisinettipidennykset tunnetaan myös nimellä micro ring pidennykset. Kuparisinettien laitto ei vaadi sinettien lämmittämistä, vaan pidennykset kiinnitetään pienillä metallisilla renkailla. Omaa hiusta ja pidennyshiusta pudotetaan renkaan läpi ja lopuksi sinetti painetaan kiinni pihdeillä. Kuparisinetit eivät aiheuta vaurioita omille hiuksille samalla tavalla kuin lämmitettävät sinetit, mutta ne voivat liukua helpommin pois.

Toinen lämmitettävä vaihtoehto on keratiinisinetti. Keratiinisinetit kiinnitetään samalla tavalla kuin liimasinetit, mutta ne kestävät huomattavasti kauemmin. Keratiinisinetit kovettuvat paremmin kuin liimasinetit, joten en eivät irtoa helposti eikä ainekseen pääse vettä tai muita aineita sisään heikentämään pitoa. Keratiinisinetit poistetaan aivan kuten liimasinetitkin, eli murtamalla sinetit siihen tarkoitetuilla pihdeillä.

 

Sinettipidennysten materiaali

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa pidennyksille; kuituhius ja aitohius. Hiustenpidennykset aidoista hiuksista voivat olla hintavammat, mutta synteettisiin kuituhiuksiin verrattuna aitohiuksissa on monia etuja. Synteettiset pidennykset tuntuvat epäluonnollisilta, eivätkä ne kestä käsittelyä tai hiusten kuivaamista föönillä. Ne yleensä menevät helpommin takkuun ja siksi kuitupidennykset joudutaankin poistamaan aikaisemmin kuin aitohiuspidennykset. Sinettipidennysten hinta kuitenkin on huomattavasti edullisempi jos valitset materiaaliksi kuituhiuksen.

Aitohiusta voi värjätä, kihartaa ja käsitellä muutenkin kuin omia hiuksia. Sinettien kanssa tulee kuitenkin olla varovainen, sillä sinetit eivät kestä kuumuutta. Hiustenpidennykset aidoilla hiuksilla tulevat usein Aasiasta, mutta ne värjätään eurooppalaisten hiusten väreihin sopiviksi. Ei voi kuitenkaan kokeilematta sanoa, kuinka helposti aidot hiukset taipuvat tai kestävät käsittelyä, onhan kyseessä kuitenkin ihmisen hiukset. Etenkin jos tilaat sinettipidennykset netistä, kannattaa lukea valmistajan tiedot aitohiuksista tarkasti sekä muidenkin kokemuksia kyseisestä liikkeestä mikäli mahdollista.

 

Sinettipidennykset uudelleen laittoSinettipidennysten väri

Mieti millaisen värin haluat hiuksillesi, sillä on helpompaa valita oikea väri jo laittovaiheessa kuin värjätä hiuksia jälkeenpäin. Jos haluat värjätä omat hiuksesi, tee se noin viikkoa ennen pidennysten laittoa. Synteettiset pidennykset tulevat monissa eri väreissä, joten mikäli haluat kirkkaita raitoja, ne sopivat siihen hyvin. Niitä ei kuitenkaan voi värjätä, sillä materiaali ei kestä sitä. Aitohiuksissa väri ja luonnollinen materiaali sekoittuvat hyvin omiin hiuksiin, tosin yleensä vaaditaan ammattilainen värjäämään hiukset sopiviksi. Aidot hiustenpidennykset tulevat yleensä Aasiasta, joten jos hiuksia värjätään, väri saattaa vaikuttaa niihin eri tavalla kuin suomalaiseen hiuslaatuun. Kotona värjääminen voi tuoda ikäviä yllätyksiä, jos hiusten eroja ei oteta huomioon.

 

Pidennyshiusten pituus

Sinettipidennysten pituus

Hiustenpidennyksiä saa monissa eri pituuksissa 10 cm aina 57 cm asti. Kuituhiuksia saa enintään 60 cm pituisina. Moni tietenkin haluaa mahdollisimman pitkät hiukset, mutta suhteessa omiin hiuksiin liian pitkät hiustenpidennykset voivat näyttää epäluonnollisilta. Jos pidennykset roikkuvat liian alhalla omien hiusten latvoista, huomaa heti kyseessä olevan pidennykset.

Yleensä hiustenpidennysten maksimipituus on omien hiusten pituuden tuplaava pituus. Jos sinulla on 20 cm pitkät hiukset, voit pidennyksillä saada aikaan 40 cm pitkät hiukset. Luonnollisuutta lisää eripituisten pidennysosioiden laitto, sillä näin latvojen rajat eivät ole niin tarkat. Kannattaa miettiä omaakin pituutta pidennyksiä valitessa, sillä jos olet kovin lyhyt, eivät 75 cm pidennykset välttämättä ole kovin käytännöllinen idea.

 

 

Muistilista pidennysten ottajalle

Hiustenpidennyksistä on hyvä tietää edes muutama perusasia ennen niiden laittoa. Mikäli kärsivällisyys ei riitä netissä surffailuun, tässä viisi faktaa hiustenpidennyksistä valintaasi helpottamaan:

  1. Hiusten pidentäminen ei ole vaarallista. Oikein laitettuna ja hyvin hoidettuina sinettipidennykset ovat loistava idea. Saat hiuksiin pituutta sekä tuuheutta ja voit toteuttaa unelmiesi kampaukset milloin vain haluat.
  1. Laatu maksaa. Olipa sitten kyseessä sinettipidennysten laitto itse tai kampaajalla, kannattaa satsata laatuun edes hieman. Jos tilaat tuotteet netistä kotilaittoa varten, osta laadukkaat sinettipidennykset heti kättelyssä. Esimerkiksi suosittelemamme Fashiongirl verkkokauppa on tunnettu erittäin laadukkaista hiustenpidennyksistä. Kampaajalla käynti on varmasti ideaali vaihtoehto, sillä ammattilaisen ainakin tulisi osata hommansa. Kampaamovierailu voi kuitenkin maksaa vähintään 300-400 euroa.
  1. Oikeanlaiset pidennykset. Muista väri, materiaali ja pituus. Tavoitteena ovat luonnollisen näköiset sinettipidennykset, joten sopivien pidennysten valinta on tärkeää.
  1. Hoito. Käytä aikaa hiustenhoitoon ja satsaa sopiviin tuotteisiin, jotka eivät vahingoita sinettejä. Sinettipidennykset kestävät kauemmin ja pysyvät parempikuntoisina, kun näet hieman vaivaa hoidon eteen.
  1. Sinettipidennysten poisto ajoissa. Tietysti haluat pitää pitkät hiukset mahdollisimman pitkään, mutta pidennyshiukset tulee myös ottaa pois silloin kun siihen on aihetta. Jos pidennyksiä pidetään liian kauan, ne voivat pahimmillaan aiheuttaa hiustenlähtöä tai hiusten vahingoittumista. Voit lukea lisää sinettipidennysten poistosta alempana.

 

Sinettipidennykset, hinta määräytyy ostopaikan ja laadun mukaan

Rapunzel Of Sweden

Rapunzel Of Sweden verkkokauppa on tunnettu laadukkaista hiustenpidennysten tuotteistaan.

Hinta voi vaihdella kymmenestä eurosta jopa tuhansiin euroihin. Sinettipidennysten hinta riippuu täysin pidennystavasta, pidennysten materiaalista ja sen määrästä, sekä kampaajalla laitettaessa myös pidennysten laiton ajasta.

Halvat sinettipidennykset eivät aina ole ne parhaat sinettipidennykset, tämäkin kannattaa muistaa laittotapaa valitessa. Tietysti laitto on edullisempaa, jos pidennykset tekee itse kotona tai kaverin kanssa, mutta kampaaja on kuitenkin ammattilainen. Oikeilla välineillä pidennysten laitto onnistuu kyllä hienosti kotonakin.

Asiantuntija osaa kertoa kattavasti pidennysten laitosta, hoidosta sekä mahdollisista vaikutuksista omiin hiuksiin. Kaikella tällä tiedolla kuitenkin on hintansa, joten kustannukset nousevat selvästi kampaajalla käydessä.

Kannattaa pitää silmällä eri alennussesonkeja, niin kampaajilla kuin netin kampaamoliikkeissäkin. Uusia pidennystuotteita tulee koko ajan, joten hieman vanhempia (mutta silti toimivia!) tuotteita voi saada edullisemmin. Lisäksi tiettyinä vuodenaikoina alennuksia näkyy tavaratalojen lisäksi myös kauneudenhoitotuotteita myyvissä kaupoissakin.

 

Sinettipidennysten laitto

Sinettipidennykset laitto

Jos valitset sinettipidennysten laiton kampaajalla, voit olla melkeinpä varma, että lopputulos tulee olemaan hyvä. Pidennykset laitetaan aina suurin piirtein samalla menetelmällä:

Pidennyksiä laitettaessa hiusten tulee olla puhtaat, kuivat läpikotaisin sekä harjatut.

Pään yläosan hiukset sidotaan kiinni, jotta kiinnitys niskan ja takaraivon hiuksiin on helpompi tehdä. Jos hiustupsuja kiinnitetään paljon, aloita niskan hiuksista.

Hiuksista erotetaan sopiva suortuva ja asetetaan kiinnityssinetti sen alle. Sitten sinettiä lämmitetään siihen tarkoitetulla kolvilla, kunnes se on sulanut. Sulanut sinetti pyöritetään hiusosion ympärille ja sen annetaan kuivua ja kovettua.

Hiustupsuja kiinnitetään haluttu määrä aina muutamasta tupsusta kymmeniin pidennyksiin. Laiton jälkeen pidennykset saattavat tuntua painavilta tai hieman oudoilta, mutta niihin tottuu hyvin pian. Irti lähtemistä ei tarvitse pelätä, mikäli pidennykset on kiinnitetty oikein.

Hiusten pesua suositellaan vasta 1-2 vuorokauden jälkeen pidennysten laitosta. Kampaaja osaa antaa oikeat ohjeet sinettipidennysten jälkihoitoon ja voit varata ajan huoltokäynteihin joko viikottain tai kuukauden välein. Voit lukea lisää yleistä tietoa sinettipidennysten hoidosta alempana.

 

Voiko sinettipidennykset laittaa itse?

Ihan yksin ei välttämättä kannata sinettipidennyksiä laittaa, mutta jos läheistesi joukossa on joku kokeneempi hiustenkäsittelijä, voitte yhdessä laittaa sinettipidennykset kotona. Koska kiinnitykseen tarvitaan pihtien käyttöä ja vahasinetit tulee lämmittää laiton yhteydessä, ei itse pysty esimerkiksi pään takaosaan kiinnittämään sinettejä noin vain. Pidennyksien laittaminen itse sujuu samalla tavalla kuin kampaajallakin, eli sinetit kiinnitetään omiin hiuksiin lämmittämällä vahasinetit ja pyörittämällä sinetit kiinni omiin hiuksiin.

Jos haluat laittaa sinettipidennykset itse, lue tietoa niiden laitosta kotona sekä muiden kokemuksia sinettipidennysten laitosta ennen kuin ryhdyt tuumasta toimeen. Yllä olevat ohjeet antavat osviittaa siihen, miten sinettipidennykset laitto hoituu käytännössä, mutta hiusten laadusta riippuen nämä ohjeet eivät aina toimi täydellisesti. Varsinkin jos olet laittamassa pidennyksiä yksin, voi kuuman kolvin ja vahasinettien käsittely olla yllättävän haastavaa. Ei kannata kuitenkaan lannistua, sillä pidennysten laitto itse ei suinkaan ole mahdotonta. Kaveri mukaan ja voitte vaikka laittaa molemmille sinetit! Ensimmäisen kerran jälkeen tiedät jo paremmin, miten sinettien laitto tehdään, joten seuraavalla kerralla homma sujuu vieläkin paremmin.

Sinettipidennyksien laittoa varten tarvitset laadukkaan kiinnitysraudan!

Kiinnitysrauta sinettipidennyksille

Sinettipidennysten kiinnittämiseen tarvitaan laadukas kiinnitysrauta eli kolvi, jolla pidennykset kiinnitetään omaan hiukseen.

 

Sinettipidennysten hoito

On hyvä tietää jo ennen pidennysten laittoa, että hoitoon tulee kulumaan enemmän aikaa. Hiuksia ei kuitenkaan tarvitse varoa koko ajan, vaan lähinnä suihkussa käynti ja hiusten selvittäminen muuttuvat. Hiukset tulisi pestä varoen ja shampoota levitetään vain hiuspohjaan. Hoitoaine kannattaa laittaa vain latvoihin, jotta sitä ei vahingossakaan mene sinetteihin. Tämän takia suositellaan hiuksiin jätettävän hoitoaineen käyttöä. Saunassa tai uimassa käydessä hiukset tulee suojata joko pyyhkeellä tai uimalakilla.

Sinettipidennykset hoito

Hiustenpidennykset aidoilla hiuksilla voi kuivata föönaamalla, kuituhiuspidennyksiä ei. Hiukset voi harjata pidennyksille tarkoitetulla luonnonharjaksista valmistetulla harjalla, kun ne ovat täysin kuivuneet. Harjaaminen tulee kuitenkin tehdä hyvin varovaisesti sinettikohtia vältellen. Vaikka pidennettyjen hiusten harjaaminen saattaa viedä aikaa, se kannattaa kuitenkin tehdä. Jos pidennykset takkuuntuvat pahasti, niitä on hankala alkaa setvimään.

Oikeanlaiset hoitotuotteet on tärkeä muistaa. Älä käytä pesu- tai hoitotuotteita, jotka sisältävät öljyä tai alkoholia. Yksinkertaisinta on valita suoraan pidennetyille hiuksille valmistetut tuotteet, jotka eivät vahingoita kiinnityskohtia. Näin pidennykset pysyvät kauemmin, mutta samalla hoidat hiuksiasi sekä hiuspohjaa.

 

Voivatko sinettipidennykset irrota?

Pidennyksissä on aina irtoamisen riski. Erityisesti pidennykset lyhyissä hiuksissa voivat liukua helposti pois, jos hiukset ovat liian lyhyet sinettien pysymiseen. Oikeanlainen hoito sinettipidennysten laiton jälkeen auttaa pidennyksiä pysymään kiinni mahdollisimman kauan. Joskus sekään ei välttämättä auta, jos esimerkiksi hiuspohja rasvoittuu helposti ja vaikuttaa sinetteihin. Silloin tosin säännöllinen hiuspohjan pesu auttaa vaivaan.

Kuparisinettien kanssa tulee olla erityisen varovainen, jotta et vedä pidennyksiä pois, sillä niitä ei ole kiinnitetty samalla tavalla kuin liima- tai kuparisinettejä. Vältä siis hiusten nykimistä pesun, kuivaamisen ja harjauksen aikana.

 

Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä

Pahimmassa tapauksessa sinetit irtoavat ja aiheuttavat vahinkoa omillekin hiuksille, mutta näin harvemmin käy jos jaksaa pitää huolta pidennyksistä. Tässä muutama vinkki vahinkojen ehkäisyyn:

Pidä hiukset kiinni öisin. Nukkuessasi saatat vahingossa koskettaa tai jopa repiä sinettejä pois. Sido hiukset pidennyksineen kiinni tai löysälle letille nukkumaan mennessä.

Käytä vain oikeita tuotteita. Liian vahvat tuotteet voivat haurastuttaa sinettejä. Kannattaa siis kuunnella kampaajan vinkkejä tai ostaa oikeat hoitotuotteet sinettipidennyksille.

Suosittelemme sinettipidennyksille Rapunzelin Hydrate & Care Shampoota!

Hiuksia kuivatessa älä hiero hiuksia. Purista vettä hiuksista pyyhkeellä, mutta älä hiero sinettikohtia tai vedä pidennyshiuksia tai muuten voit rikkoa sinetit.

Harjaa hiukset oikein. Pidä toisella kädellä kiinni pidennyksistä ja jätä kiinnityskohdat löysiksi. Harjaa hiukset latvoista alkaen toisella kädellä. Näin et vahingossakaan vedä pidennyksiä harjalla, kun toinen käsi turvaa ne.

 

Sinettipidennysten kesto

Pidennyksiä valittaessa ja erityisesti hintoja katsellessa yksi tärkeimmistä kriteereistä on sinettipidennysten pysyvyys. Kuinka kauan pidennykset sitten kestävät päässä? Oikein hoidettuna sinettipidennysten voi odottaa pysyvän 2-6kk hoidosta riippuen. Kuituhiuksista valmistetut pidennykset tosin kestävät enintään 3kk. Kun hiukset kasvavat, sinetit laskeutuvat hiusten mukana ja näin ne saattavat näkyä omien hiusten alta.

 

Sinettipidennysten poisto

Teippipidennysten poisto

Sinettipidennykset kannattaa suosiolla poistaa, jos ne tuntuvat epämiellyttäviltä, aiheuttavat hankaluuksia tai jos omat hiukset ovat kasvaneet paljonkin ja sinetit näkyvät. On parempi poistaa sinettipidennykset ajoissa tai vaihtaa ne, jos ei halua kokonaan pidennyksistä eroon. Tauko on paikallaan, mikäli havaitset hiustenlähtöä, päänahka kutisee tai sinulle on muuten epämukava olo pidennysten kanssa.

Sinettipidennysten poisto ei ole erityisen vaikeaa, tosin kärsivällisyyttä tarvitaan; sinetit poistetaan yksi kerrallaan. Omat hiukset nostetaan päälaelle ja vain sinetit sekä niitä alempana olevat omat hiukset jätetään auki. Sinetteihin ja kiinnityskohtiin laitetaan poistoainetta, jonka annetaan vaikuttaa hetken ajan. Sen jälkeen sinetit murretaan niille tarkotetuilla pihdeillä. Murtaminen tulee tehdä hyvin varovaisesti, sillä muuten rikkoutuneisiin sinetteihin saattaa tarttua omiakin hiuksia. Murtuneet sinetin osat kammataan pois hiuksista, toista sama muille sineteille. Tarvittaessa hiuksiin voi laittaa lisää poistoainetta tai hieroa poistoainetta sinetteihin, jolloin ne lähtevät irti helpommin.

 

Sinettipidennykset netistä vai kampaajalta?

Pidennystuotteita myydään nykyään monessa eri paikassa; kampaajalla, kauneudenhoitoliikkeissä, tukkuliikkeissä ja netin verkkokaupoissa. Hankkimalla sinettipidennykset netistä voi säästää pitkän pennin, etenkin jos tietää saavansa hyvät tuotteet. Kampaajalla tai liikkeessä käydessään voi kuitenkin keskustella asiasta suoraan asiantuntijan kanssa. Samalla ammattilainen osaa katsoa hiuksia ja neuvoa parhaat hiustenpidennykset juuri sinun hiuksillesi. Sinettipidennysten hinta kuitenkin voi olla monin verroin kalliimpi liikkeessä käydessä.

Mikäli aiot laitattaa hiustenpidennykset kampaajalla tutustu kaupunkikohtaisiin kampaamolistoihimme:

 

Jos haluat hiustenpidennykset edullisemmin, netti on hyvä vaihtoehto, etenkin jos saat asiantuntevan ystävän avuksi sinettipidennysten laittoon. Valitse kuitenkin vain tasokas verkkokauppa, josta saat tarvittaessa asiakaspalvelua nopeasti. Tarkista myös palautusehdot, jos pidennysten laitto epäonnistuu huonolaatuisten tuotteiden takia. Suosittelemamme verkkokaupat, kuten Fashiongirl ja Chloes ovat hyvin luotettavia, eikä ongelmia tule mikäli asiakkaalla on aihetta valituksen tekemiseen tai palautukseen.

Lue artikkelimme Fashiongirl sekä Chloe´s verkkokaupoista!

 

Sinettipidennykset kokemuksia

Kokemuksia sinettipidennyksistä

Sinettipidennyksiä pidetään yleisesti ottaen hyvänä keinona hankkia pituutta ja paksuutta hiuksiin nopeasti. Usein sanotaan, että sinetit tuntuvat painavammilta, mutta tunteeseen tottuu. Ja halutessaan voi ottaa vaikkapa vain muutaman sinettitupsun, jolloin ero normaaliin ei ole niin suuri. Tämä on kuitenkin ns. ongelma kaikkien hiustenpidennysten kanssa, valitsitpa sitten minkä tavan tahansa.

Toinen huolenaihe sineteissä on se, että sinettien pelätään vahingoittavan omia hiuksia. Etenkin pois otettaessa usein pelästytään, jos mukana lähtee hieman enemmänkin omia hiuksia. Tähän on kuitenkin olemassa hyvin luonnollinen selitys. Ihmisiltä lähtee nimittäin omia hiuksia joka päivä, mutta jos sinulla on sinettipidennykset, nämä irtoavat hiukset eivät pääse putoamaan normaalisti. Kun sinettipidennykset sitten otetaan pois, mukana tulee myös näitä jo irronneita hiuksia. Ei siis tarvitse pelätä kaljuuntumista tai muutakaan haittoja, etenkin jos omat hiukset ja päänahka ovat terveet. Oikeanlaisella hoidolla sekä omat hiukset että pidennysosat pysyvät hyvänä koko pidennysten pitoajan.

Suurin osa ihmisistä on erittäin tyytyväisiä pidennyksiin, olipa ne laitettu kampaajalla tai itse. Tietyt merkit ovat suosiossa Suomessakin, joten varsinkin itse laittaessa kannattaa luottaa suosituimpiin pidennystuotemerkkeihin kuten Fashiongirl. Hinta voi olla kalliimpi verrattuna kauempaa ulkomailta tilattuihin tuotteisiin, mutta laatu maksaa itsensä takaisin.

 

Pidennysten jälkeen

Sinettipidennykset ohjeet

Mitä sitten on odotettavissa, kun sinettipidennysten poisto on tehty? Voit olla melko varma siitä, että hiuksesi ovat aivan samanlaiset kuin ennenkin. Voi olla, että sinettipidennykset ovat tehneet omista hiuksista karheammat, mutta vaiva on vain väliaikainen. Hoida hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttavilla tuotteilla eikä mene kauaakaan, ennen kuin omat hiuksesi ovat taas hyvässä kunnossa.

Mikäli haluat uudelleen hiustenpidennykset, kannattaa antaa hiusten ja päänahan kuitenkin levätä hetki. Hyvä aika odottaa on 1-2 kuukautta, jolloin hiukset ovat viimeistään taas normaalissa kunnossa. Pidennykset voi kuitenkin hankkia huoletta uudestaan ja laittomenetelmää voi vaihtaa mikäli havaitsee jonkun tavan olevan nimenomaan itselleen sopiva. Sinettipidennyksiäkin voi vaihdella vahasinettien ja kuparisinettien välillä.

Valitsitpa sitten minkä tahansa pidennystavan, voit olla varma, että hiustenpidennys on hyvä valinta. Usein kuulee, miten pidennykset ovat vaikuttaneet koko elämään. Ulkonäköä voi kohentaa monin tavoin, mutta omien hiusten kasvattaminen voi olla hyvin hankalaa. Pidennykset todella tekevät unelmista totta, joko päiväksi, kuukausiksi tai jopa vuosiksi!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna