Monet ovat katsoneet elokuvia tai tv-sarjoja, joiden päähenkilöistä on tullut heti jokaisen oma tyyli-ikoni. Esimerkiksi Frendit-sarjan Jennifer Aniston ja Courtney Cox ovat oikean elämän tyyli-ikoneita, jotka ihastuttavat vielä tänäkin päivänä. Mutta kuinka usein olet kuullut videopelien hahmoista, joista on tullut tyyli-ikoneita?

Jos olet pelannut joskus videopelejä, olet varmasti huomannut, että monissa on mahtavat grafiikat, jotka sallivat yksityiskohtaiset tyylien luomiset. Aina hiuksista upeaan vaatetukseen, monista videopelien hahmoista on tullut tyyli-ikoneita pelaajille.

 

Max Payne – rento poliisi

Jokainen on varmasti ihastellut John McCanea Die Hard -elokuvassa tai Denzel Washingtonia kuuluisassa Training Day -elokuvassa. Kun Max Payne sitten julkaistiin vuonna 2001, hänestä tuli yllättäen monille kuuluista tyyli-ikoni, jollaista ei ollut edes koskaan aikaisemmin nähty.

Tämä kovaksikeitetty New Yorkin poliisi, jolla oli rennot kuteet ja sotkuinen tukka, muuttui monien pelaajien tyyli-ikoniksi. Kukapa ei haluaisi olla rento, gangsterimainen sankari?

Donkey Kong – kravatti ilman paitaa

Donkey Kong on vanha pelihahmo, josta ei ihan ensimmäiseksi kuvittelisi tyyli-ikonia kenellekään. Pelissä on yksinkertaiset grafiikat ja se muistuttaa idealtaan ja yksinkertaisuudeltaan jopa pelejä, joita Unibet netticasino tarjoaa. Donkey Kongilla on kuitenkin mielenkiintoinen tyyli, nimittäin tällä apinalla on päällään kravatti, mutta ei paitaa.

Olet varmasti joskus törmännyt henkilöön, joka on pitänyt päällään kravattia tai rusettia, mutta unohtanut paidan kotiin. Kyllä vain, tämän tyylin aloitti Donkey Kong!

Prinsessa Zelda – renessanssia kerrassaan

Jos olet koskaan ollut kiinnostunut renessanssin ajasta ja siitä tyylistä, jolla tuolloin pukeuduttiin, olet ehkä tutustunut myös videopelihahmoon nimeltään Prinsessa Zelda. Hänen pitkät mekkonsa ja liehuvat liepeensä ovat renessanssin aikaan sopivia ja monet pitävät hänen tyylistään.

Johnny Cage – Ed Hardyn fanit kääntyvät tähän suuntaan

Johnny Cage seikkailee pelissä ilman paitaa, pitää aurinkolaseja sisätiloissa ja on tatuoinut rintaansa oman etunimensä ja sukunimi löytyy vyön soljesta. Tämä itsevarma pelihahmo inspiroi monia, ja ihan takuulla jokainen Ed Hardy -tyylin fani vetäytyy tämän tyylin puoleen nopeammin kuin metalli magneettiin.

Barret Wallace – letit, liivi ja arskat

Barret Wallace on kunnon gansteri, joka liikkuu kuumana kesäpäivänäkin liivi päällään. Hänen tuotemerkkinsä on myös päätä myöten menevät letit. Gangsterityyliä parhaimmillaan!

Tommy Vercetti toi takaisin 80-luvun tyylin

Tommy Vercetti tunnetaan autopeleistä, joissa hän on ihan itse tuonut takaisin Havajipaidat ja 80-luvun retrotyylin. Tämä itsevarma mokkasiineilla talsiva kaveri vetää puoleensa rentoa tyyliä harrastavia pelaajia.

Carmen Sandiego – naiset haluavat olla hän

Carmen Sandiego on ehkä yksi kaikkien aikojen suosituimmista cosplay hahmoista naisten keskuudessa. Punainen, pitkä takki ja ylisuuri hattu ovat monelle mieleen. Lisäksi punainen takki on takuulla helpompi löytää ainakin cosplayta varten, kuin haarniska tai jokin muu mielikuvituksellinen puku tai asu.

Yhteenveto

Jos olet joskus miettinyt, että olisi upeaa löytää uniikki tyyli, kannattaa vilkaista muutamia videopelien hahmoja. On helppoa matkia monen elokuvista tai sarjoista tutun henkilön tyyliä, mutta kuinka usein tyyli varastetaan videopelin hahmolta?

Monet videopelihahmot ovatkin tietämättää insproineet pelaajia keksimään uniikkeja, mielenkiintoisia, innovatiivisia ja rajoja puskevia asuja ja tyylejä.

Hanki sinäkin oma uniikki tyylisi vaikka videopelihahmoilta! Niistä voi saada paljon inspiraatiota oman tyylin luomiseen aina pukeutumista ja hiuksia myöten. Lisäksi nykyajan peleissä on niin hyvät grafiikat, että voit melkein jopa ottaa oppia omaan meikkaamiseen pelkästään videopelien hahmoilta. Käytä paljon omaa mielikuvitustasi – kuten videopelihahmojen luojatkin ovat tehneet.

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.