Meillä suomalaisilla on sisäsyntyisenä ominaisuutena tietynlainen konservatiivisuus ja vaatimattomuus. Uuden kokeilu saattaa pelottaa ja ajatellaan, että muut pitävät ylimielisenä, jos käyttää vaivaa ja aikaa omaan ulkonäköönsä. On hyvä huomata, että hiustenpidennyksiä on monenlaisia. Useimmat eivät häiritse esimerkiksi harrastuksia yhtään. Jos harrastuksesi ovat kotosalla puuhailua, kuten myssyjen virkkaamista, kiinnostavien tv-sarjojen katselua tai netin Casinohuoneella värikkäiden kolikkopelien pelaamista, niin hiustenpidennys ei tietenkään vaikeuta harrastamista, mutta myöskään liikunnalliset harrastukset, kuten vaikkapa hiihto, jalkapallo tai melonta, eivät ole este hiustenpidennyksen ottamiselle. Monet ovatkin harkinneet jo pitkään hiustenpidennyksen ottamista, mutta kynnys saattaa tällaisten syiden ja tiedon puuttumisen vuoksi tuntua korkealta ja näin askeleen ottaminen siirtyä aina vain tuonnemmaksi. Kuinka siis rohkaistua ottamaan se askel nyt heti?

Hanki tietoa asiasta

Tältä sivustolta löydät paljon tietoa asiasta, mikä toivottavasti auttaa sinua rohkaisemaan mielesi. Lue tarkasti läpi sivustomme eri osiot ja kysy tarvittaessa asiantuntijoilta lisätietoja, mikäli jokin asia epäilyttää etukäteen. Hiustenpidennyksiä on monenlaisia, joten suuri tietomäärä saattaa sekoittua aluksi mielessä. Suosittelemmekin tutustumaan aiheeseen kaikessa rauhassa ja ilman kiirettä, jotta valintasi sopii sinulle mahdollisimman hyvin.

Keskustele ystävien kanssa asiasta etukäteen

Yksi hyvä tapa saada lisää rohkaisua on keskustella asiasta ystävien kanssa. Saatat yllättyä, kuinka monet ovat samaa harkinneet ja kuinka positiivista palautetta saat. Jos olet ajatellut, että olet esimerkiksi liian vanha hiustenpidennyksiin ja että se olisi enemmänkin nuorten naisten juttu, niin voimme vakuuttaa, että vuonna 2020 kauneus ei missään tapauksessa ole vain nuorten yksinoikeus. Kaiken ikäiset ihmiset ansaitsevat tuntea olonsa kauniiksi ja hiustenpidennykset ovat yksi tapa korostaa ihmisen luonnollista kauneutta. Tähän saat varmasti myös vahvistuksen ystäviltäsi heidän kanssaan keskustellessasi. Kuka tietää, ehkä keskustelu rohkaisee joitakin ystäviäsikin kokeilemaan tätä ehdottoman nykyaikaista keinoa hiustyylivaihtoehtojen lisäämiseksi. Mikäli suunnittelet hiustenpidennysten laittamista itse, niin sehän voi olla jopa illanistujaisten teema ystäväporukassanne. Kaikille hiustenpidennykset virvokkeiden ja pikkusuolaisten nauttimisen sekä seurustelun lomassa.

Hiustenpidennys ei ole pysyvä

Tämä on tärkeää huomioida, hiustenpidennys ei ole samalla tavalla pysyvä, kuin vaikkapa tatuointi, vaan pidennyksen poistaminen on helppoa ja nopeaa. Omien hiuksien kasvaminen tekee pidennyksen uusimisen joka tapauksessa tarpeelliseksi muutaman kuukauden välein. Kokeilemisessa ei siis menetä mitään. Harvoin kuitenkaan hiustenpidennystä kokeillaan ainoastaan kerran, eri tyyppisiä hiustenpidennyksiä on niin paljon, että monet vaihtavat kerran uskallettuaan tyyliään usein. Hiustenpidennys antaa erittäin paljon lisää vaihtoehtoja kampauksiin, sillä tällöin ne eivät ole rajoitettuja hiusten luonnolliseen pituuteen, väriin tai tuuheuteen, vaan kliseisesti sanottuna ainoastaan taivas on rajana.

Ottamaton askel voi kaduttaa myöhemmin

Kuten monessa muussakin asiassa elämän eri saroilla, myös tässä saattaa harmittaa jälkikäteen, mikäli ei rohkeus riitä kokeilla silloin, kun asia on ajankohtainen. Jos mielestäsi juuri nyt tuuheammat tai pidemmät hiukset saisivat kampauksesi näyttämään paremmalta, niin miksi et kokeilisi sitä? Oman kokemuksemme mukaan palaute on lähes yksinomaan positiivista hiustenpidennyksen ottaneilla henkilöillä ja mahdollinen negatiivinenkaan palaute ei yleensä liity upeaan lopputulokseen vaan palautteen antajan henkilökohtaisiin intresseihin, jolloin kyseinen palaute voidaan tietysti jättää omaan arvoonsa.

Liittyvät artikkelit