Hiustenpidennykset – Helsinki

Hiustenpidennykset Helsinki

Tälle sivulle olemme koonneet hiustenpidennyksiä Helsingissä tekeviä parturi-kampaamoja.

Useiden yritysten palveluihin kuuluvat myös muut kampaamoalan pavelut, kuten leikkaukset ja värjäykset. Useimmista yrityksistä saatte teippipidennykset, klipsipidennykset eli clip-on pidennykset sekä sinettipidennykset. Kampaamoiden kaikkiin palveluihin voitte tutustua tarkemmin kunkin yrityksen omilla verkkosivuilla. Voitte olla kampaamoihin yhteydessä myös puhelimitse tai käymällä paikanpäällä.

Listauksesta saatte nopeasti yleiskuvan kampaamojen tarjoamista palveluista. Kuvaukset ovat yritysten itsensä tuottamia.

Mikäli listauksesta puuttuu mielestäsi jokin hyvä parturi-kampaamo, tai haluaisit oman yrityksesi tiedot tälle sivulle, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Voit myös ilmoittaa yhteystietojen muutoksista samalla lomakkeella.

Hius- ja Kauneushuone Purple

Hiustenpidennykset Helsinki - Hiushuone Purple

Purple Hius- ja Kauneushuone on Helsingissä, Töölössä sijaitseva ammattitaitoinen parturi-kampaamo. Palvelumme kattavat kaikki hiuksiin liittyvät palvelut ja tuotteet. Erikoistumme erityisesti hiustenpidennyksiin ja -tuuhennoksiin, värjäyksiin ja erilaisiin juhlakampauksiin. Luonnollisesti myös hiustenleikkuut kuuluvat palveluihimme.

Mechelininkatu 11 B, 00100 Helsinki

Puh: 040 740 7038

Aukioloajat: ajanvarausten mukaan

Verkkosivu: www.purpledreads.fi

Hiushuone Lumikki

Hiustenpidennykset Helsinki - Herttoniemi Hiushuone Lumikki

Asiakkaan toiveiden huomioiminen ja työn laadukas lopputulos ovat Hiushuone Lumikin tärkeimmät prioriteetit. Olemme erikoistuneet erilaisiin leikkauksiin ja värjäyksiin, mutta hoidamme ammattitaitoisesti myös muut kampaamopalvelut kuten hää- ja juhlakampaukset, hiustenpidennykset sekä kihara ja rakennekäsittelyt.

Roihuvuorentie 30, 00820 Helsinki

Puh: 09 788 909

Aukioloajat: Ma-Pe 9.00 – 18.00

Verkkosivu: www.hiushuonelumikki.fi

Top Cut

Hiustenpidennykset kampaajalla helsinki Top Cut

Topcut on Helsingissä sijaitseva täyden palvelun parturikampaamo. Palveluihimme kuuluvat muun muassa parturi ja kampaamopalvelut, hää- ja juhlakampaukset ja GreatLenghts hiustenpidennykset. Ylläpidämme ammattitaitoamme ja osaamistamme osallistuen säännöllisin väliajoin koulutuksiin ja seminaareihin. Meiltä saat aina tuoreet ideat ja ehdotukset kauneuden ajankohtaisista trendeistä.

Tehtaankatu 13, 00140 Helsinki

Puh: 09 626 432

Aukioloajat: Ma-Pe 9.00 – 17.00

Verkkosivu: www.topcut.fi

Salon Unique

Salon Unique

Parturi-kampaamo Salon Unique palvelee Kauppakeskus Itiksen 2. kerroksessa lähellä Stockmannia. Liikkeessämme on rento ja nuorekas ilmapiiri sekä ammattitaitoiset työntekijät.

Teemme kaikki hius- ja partapalvelut, joissa käytämme Sim Sensitiven kotimaisia hiusvärejä. Salon Uniquessa tehdään hiustenpidennyksiä sinetti- ja teippitekniikoilla.  Hiustenpidennykset liikkeessämme tekevät kokeneet tekijät ja käytämme laadukkaita materiaaleja mm. Great Lenghts, Simply Natural, BPhair, Blong, asiakkaan hiusten ja toiveiden mukaisesti. Käymme myös alan koulutuksissa hakemassa tietoa viimeisimmästä hiusmuodista ja tuotteista.

Kauppakeskus Itis, Itäkatu 1-5, 00930 Helsinki

Puh: 09 694 4400

Aukioloajat: Ma-Pe 9.00-21.00

Verkkosivu: www.uniquekampaamot.fi

La 9.00-19.00

Su 12.00 – 18.00

Studio Helsinki

Hiustenpidennykset Helsinki - Studio Helsinki

Studio Helsingistä saat kaikki kampaamoalan palvelut yli kymmenen vuoden ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluvat leikkaukset, värjäykset, kampaukset sekä hiustenpidennykset. Kampaamopalvleuiden lisäksi teemme ripset ja rakennekynnet.

Mannerheimintie 19, 00250 Helsinki

Puh: 09 449 033

Aukioloajat: Ma-Pe 8.00-18.00

Verkkosivu: www.hiusstudiohelsinki.com

Villi Vanilja

Mago pidennykset Helsinki Villi Vanilja

Villi Vanilja on laadukas parturi-kampaamo ja kauneushoitola Helsingissä. Olemme erikoistuneet hiustenpidennyksiin ja erityisesti ompelutekniikka ja Mago-pidennykset ovat bravuurejamme. Meiltä saat hiuksiisi kaikenlaiset värjäykset ja rakennemuotoilut, myös rastat.

Tarjoamme lisäksi monipuoliset kauneushoitolapalvelut mm. tehokkaat HydraFacial-laitehoidot  ja Dermapen-mikroneulauksen, kestävät meikkaukset teemme MAKE UP FOR EVER -ammattilaismeikeillä.

Kaisaniemenkatu 4, 00100 Helsinki

Aukioloajat: Ma-Pe 10.00-20.00 (Lauantaisin 10.00-16.00)

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna