Tampere

Hiustenpidennykset TampereHiustenpidennykset Tampere

Tältä sivulta löydät hiustenpidennyksiä Tampereella tekeviä parturi- ja kampaamoalan yrityksiä.

Useiden yritysten palveluvalikoimaan kuuluvat myös kaikki muut parturi-kampaamoalan pavelut, kuten hiustenleikkaukset, kampaukset ja värjäykset. Useimmista yrityksistä saatte teippipidennykset, klipsipidennykset eli clip-on pidennykset sekä sinettipidennykset. Yritysten tarkempaan palveluvalikoimaan voitte tutustua kunkin yrityksen omilla nettisivuilla. Voitte olla yrityksiin yhteydessä myös puhelimitse tai käymällä paikanpäällä.

Sivulta saatte helposti yleiskuvan yritysten tarjoamista palveluista. Kuvaukset ovat yritysten itsensä tuottamia.

Mikäli listauksesta puuttuu mielestäsi jokin hyvä parturi-kampaamo, tai haluaisit oman yrityksesi tiedot tälle sivulle, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Voit myös ilmoittaa yhteystietojen muutoksista samalla lomakkeella.

Hair Garage

Hair Garage on jo vuodesta 1993 alkaen tutulla paikalla toiminut luxus parturi-kampaamo. Parturi-kampaamon palveluiden lisäksi olemme erikoistuneet Kérastase hiuspohjan- ja hiusten hoitopalveluihin. Meiltä saat lisäksi myös muita kauneus- ja hyvinvointialan palveluita. Valikoimiimme kuuluu myös B´long Hiustenpidennys tuotteet ja palvelut. Hiustenpidennyksiin voit valita joko pelkän tuuhennoksen tai koko pään pidennykset. Hiustenpidennyksiin käytämme teippi-, sinetti- tai nauhapidennyksiä.

Kyttälänkatu 8, 33100 Tampere

Aukioloajat: Ma-Pe 09.00 – 18.00

La 09.00 – 15.00

Session Salon

Mago hiustenpidennykset Tampere - Session Salon

Session Salon on Tampereen keskustassa sijaitseva täyden palvelun parturi-kampaamo. Ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua kaikissa hiusasioissa. Palveluihin kuuluvat leikkaukset, värjäykset, kampaukset sekä MAGO hiustenpidennykset. Hiusten lisäksi hoidamme myös ripset ja kulmat. Tervetuloa nauttimaan rennosta ilmapiiristä!

Hallituskatu 7, 33200 Tampere

Puh: 045 690 2048

Aukioloajat: Ma-Pe 09.00 – 20.00

La 09.00 – 17.00

Su 09.00 – 14.00

Verkkosivu: www.sessionsalon.fi

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna