Teippipidennykset

Teippipidennykset

Teippipidennykset

Hiustenpidennykset ovat helppo ja parhaimmassa tapauksessa myös edullinen tapa hankkia hiuksiin lisää pituutta ja lisää tuuheutta. Hyvä puoli on sekin, ettei omien hiuksien kasvua tarvitse odotella vuosikausia. Etenkin suomalaisten hiukset tuppaavat usein olemaan ohuet ja ne kasvavat huonosti pituutta, joten lisäapua tarvitaan. Jos unelmoit pitkistä hiuksista, hyvä valinta on teippipidennykset.

Teippipidennykset on yksi suosituimmista menetelmistä hiusten pidennyksien laittoon monestakin syystä; teippipidennysten laitto ja poisto on helppo tehdä itse tai kampaajalla, ne eivät vaurioita omia hiuksia ja usein hinta on edullinen verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Teippipidennyksiä saa joko aidoilla hiuksilla tai synteettisistä tekokuiduista valmistetuilla hiuksilla, tosin teippipidennysten hinta määräytyy pitkälti materiaalin mukaan.

Pidennykset ovat yksinkertainen keino saada haluamansa hiukset, mutta ennen teippipidennysten laittoa muutama perusasia on hyvä olla selvillä. Tässä erinomainen tietopaketti, josta löydät kaiken mitä sinun tulee tietää, jotta teippipidennysten laitto, hoito ja poisto tapahtuvat onnistuneesti ja edullisesti. Lue myös, miten tilaat teippipidennykset netistä tai mitkä ovat parhaat teippipidennykset lyhyisiin hiuksiin!

 

Teippipidennykset hinta

Miksi hankkia hiustenpidennykset?

Hiustenpidennys on vuosikymmeniä, jos ei vuosisatoja vanha tapa kaunistautua. Vanhimmat hiustenpidennykset sijoittuvat jo Cleopatran aikoihin, jolloin hiuslisäkkeitä ommeltiin tai letitettiin omiin hiuksiin kiinni. Myös naisten peruukkien käyttö oli yleistä. Nykyään menetelmät ovat niin edistyneitä, että harvemmin on edes mahdollista nähdä onko ihmisellä pidennykset vai ei.

 

Yleisimmät syyt hankkia teippipidennykset

• Ohuet hiukset. Teippipidennyksillä hiuksista saa paksumman näköiset. Ohuet hiukset eivät myöskään kasva välttämättä yhtä hyvin kuin paksummat hiukset, vaan latvoista tulee harvan näköiset. Pidennyksillä saa siis lyötyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

• Tyylinmuutos. Hiuksiin halutaan lisää pituutta tai tuuheutta, jotta erilaiset tyylinmuutokset onnistuvat paremmin. Esimerkiksi tuuhean kiharapilven luominen ei luonnistu tavallisella suomalaisella hiuslaadulla.

Teippipidennykset hoito

• Epäonnistunut hiusten leikkaus. Jos hiusten leikkaaminen lyhyeksi kaduttaa tai leikkaus meni muuten pieleen, pidennyksillä voi pelastaa tilanteen. Teippipidennykset lyhyisiin hiuksiin voi laittaa itse, kunhan vain osaa piilottaa kiinnityskohdat oikein.

• Taukoa omille hiuksille. Omia hiuksia käsitellään hyvin paljon ja kuivaaminen hiustenkuivaajalla, pesu, värjääminen sekä muotoiluaineet kuluttavat hiuksia. Hiustenpidennyksillä saat näyttävän lookin melkeinpä heti sängystä noustessasi, joten voit antaa omien hiustesi voimistua rauhassa ja luonnollisten öljyjen palata.

• Teippipidennykset ovat nopea ja simppeli tapa, olipa syy hankkia pidennykset sitten mikä tahansa. Samaan aikaan omat hiuksesi saavat kasvaa rauhassa, sillä teippikiinnityksellä laitetut pidennykset eivät vahingoita omia hiuksiasi. Oikein laitettuna ne pysyvät kiinni jopa kuukausia ja mikä parasta, voit pitää hiuslisäkkeitä kauemminkin ja tarvittaessa vaihtaa vain kiinnitysteipit. Voit tilata lisää kiinnitysteippiä sekä teippipidennykset netistä monista eri liikkeistä.

 

Milloin teippipidennykset yleistyivät?

On totta, että hiustenpidennykset ovat yleistyneet valtavasti ympäri maailmaa ja siitä on nopeasti muodostumassa suuri markkina vastaamaan kysyntään. Erityisesti teippipidennykset aidoilla hiuksilla ovat kysyttyä tavaraa eikä ihme; se on yksi parhaista tavoista saada kauniimmat hiukset nopeasti. Lisäksi viimeisen vuosikymmenen aikana on ollut enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että julkisuuden henkilöt ovat näyttäytyneet mediassa tuuheine hiustenpidennyksineen.

 

Miten valita parhaat teippipidennykset

Vaikka moni haluaa laittaa teippipidennykset itse kampaamolla käynnin sijaan säästääkseen aikaa tai rahaa, voi pidennysten laiton haasteellisuus yllättää. Etenkin jos oikeasti haluat parhaat mahdolliset tulokset ja kauniit, luonnolliset hiukset, on syytä kääntyä suosiolla ammattilaisen puoleen. Asiantuntija osaa valita nimenomaan sinun hiuksillesi parhaat teippipidennykset niin pituuden, materiaalin kuin värinkin puolesta. Etenkin jos haussa on tietty look, osaa kampaaja neuvoa eri tyylien niksit parhaiten. Kyseessä on kuitenkin investointi omaan itseesi, joten miksi et haluaisi parasta?

Teippipidennysten lisäksi muita kiinnitystapoja ovat klipsipidennykset ja sinettipidennykset, mutta teippipidennykset ovat monen mielestä paras menetelmä. Etenkin jos haluat itse tai ystävän kanssa laittaa pidennykset hiuksiin, teippipidennyksien laitto on kaikista tavoista helpoin ja luonnollisimman näköinen. Teipit ovat kevyemmät kuin esimerkiksi klipsipidennykset, joita saattaa joutua korjailemaan päivän mittaan.

 

Teippipidennysten laitto

Teippipidennysten laitto kampaajalla

Teippipidennykset tunnetaan myös nimellä nauhapidennykset, joka kuvaakin hyvin sitä miltä teippiosa näyttää. Pidennysosio nimittäin on leveä kaistale hiuksia, jonka yläosassa kulkee teippi tai silikoniteippi. Osiota voi kaventaa haluamistaan kohdista, jotta ne istuvat kantajalleen. Teippipidennyksiä saa myös valmiiksi leikattuina, mutta usein kampaaja käyttää nimenomaan itse muokattavia pidennyksiä.

Parhaat teippipidennykset

Hiukset jaetaan osioihin ja teippipidennykset kiinnitetään alahiuksiin, jotta ylemmät hiukset peittävät hyvin kiinnityskohdat eivätkä teipit näy. Hiuksista otetaan sopivan paksuinen ja levyinen osio, joka nostetaan ylös ja ensimmäinen teippi kiinnitetään hiuksien alle aivan niiden juureen. Sen jälkeen hiusosio lasketaan alas ja toinen teippipidennys ikäänkuin liimataan alemman päälle painamalla teippiosiot yhteen. Omat hiukset jäävät siis kahden hiuslisän väliin.

Tämä toistetaan, kunnes tietty pituus ja paksuus hiuksille on saavutettu. Yleensä pidennysosiot laitetaan siististi riveihin takaraivon alaosaan, jolloin lopputulos on tasainen ja luonnollisen näköinen. Asiantunteva hiussalonki osaa neuvoa laiton jälkeisessä hoidossa ja muissa teippipidennyksiin liittyvissä asioissa. Silloin tällöin teippipidennysten hinta kampaajalla saa ihmiset kokeilemaan niiden laittoa itse, mutta mikäli koet olevasi peukalo keskellä kämmentä voi olla parempi kääntyä kampaajan puoleen.

Ensimmäisen laiton jälkeen suositellaan ns. huollossa käymistä, eli kampaajavisiittejä, jolloin tarkistetaan teippipidennysten kunto ja tarvittaessa vaihdetaan kiinnitysteipit. Yleensä huoltokäynnit varataan 2-3 kuukauden päästä laitosta. Joidenkin mielestä huoltaminen on rahan- ja ajanhukkaa, mutta oikein hoidettuna pidennykset pysyvät kauniina pidempään. Kotonakin voi huoltaa pidennyksiä, mutta se vaatii hieman enemmän energiaa.

 

Mikäli aiot laitattaa hiustenpidennykset kampaajalla tutustu kaupunkikohtaisiin kampaamolistoihimme:

 

Alla olevalla videolla on esitelty teippipidennysten kiinnitys

 

Voiko teippipidennykset laittaa kotona?

Kuten jo mainittukin, teippipidennykset voi myös laittaa itse. Tulokset eivät välttämättä ole aivan yhtä hyvät kuin kampaajalla, mutta kieltämättä laittamalla pidennykset kotona voi säästää pitkän pennin. Tuotteet aina teippipidennyksiä myöten voi nykyään tilata netistä eri verkkokaupoista. Varmista kuitenkin, että kyseessä on luotettava liike tai käy pidennyksiä myyvässä kaupassa henkilökohtaisesti. Voit myös huoletta tilata pidennykset suosittelemistamme verkkokaupoista kuten Chloe´s. Kun saat teippipidennykset, lue huolella ohjeet. Kannattaa lukea muiden teippipidennykset kokemuksia ennen kuin aloitat, jotta saat paremman kuvan siitä mitä tuleman pitää. Halutessasi voit värvätä ystäväsi mukaan teippipidennysten laittoon!

Teippipidennykset poisto

Kun ostat hiustenpidennykset itse, muista valita oikea pituus, leveys sekä väri. Materiaalivaihtoehtoina ovat aidot hiukset tai synteettiset pidennykset, joissa molemmissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Aidot hiukset näyttävät luonnollisilta ja niitä voi käsitellä paremmin – hiustenkuivaaja, kiharrus tai väriaineet eivät ole ongelma. Synteettiset pidennykset kuitenkin pysyvät paremmassa kunnossa pidempäänkin. Teippipidennysten pituus riippuu omien hiustesi pituudesta. Sanotaan, että pidennykset saisivat olla enintään samanpituiset kuin omat hiukset. Jos omien hiustesi pituus siis on 10 senttiä, pidennyksillä hiuksia voi kasvattaa 20-senttisiksi. Näin tulos on luonnollinen eikä pidennyksiä erota.

Jos olet laittamassa pidennyksiä kotona ensimmäistä kertaa, suosittelemme hankkimaan Rapunzelin Quick & Easy Starttipaketin!

Tekniikka on sama kuin kampaajalla, laitettiinpa sitten teippipidennykset lyhyisiin hiuksiin tai pidempiin hiuksiin. Lyhyissä hiuksissa on omat ongelmansa, voit lukea lisää alempana. Kun pidennykset on laitettu, vältä hiustenpesua ainakin vuorokauteen, jotta teipit saavat kiinnittyä rauhassa.

Lue artikkelimme hiustenpidennyksiä myyvästä Fashiongirl verkkokaupasta!

 

Teippipidennykset lyhyisiin hiuksiinTeippipidennykset lyhyisiin hiuksiin

Etkö ole tyytyväinen lyhyeen hiustyyliin? Hanki teippipidennykset! Asiantuntijoiden mielestä nimittäin paras tapa hankkia pituutta ja tuuheutta nimenomaan lyhyille hiuksille tapahtuu teippipidennysten avulla. Omien hiusten tulisi olla vähintään 5 cm pitkät, jotta teippikohdat saa piiloon. Tärkeää on myös osata sekoittaa omat hiukset luontevasti pidennyksiin, jotta lopputulos on luonnollisen näköinen. Hyvä keino on lisätä eri pituisia teippipidennyksiä, jotta hiuksiin saadaan kerroksia. Voit varmaan kuvitella, millainen lopputulos saataisiin liian pitkillä pidennyksillä ilman eroa pehmentäviä osioita!

Parhaat teippipidennykset lyhyille hiuksille ovat siis oikean mittaiset ja väriset, sekä mielellään aitoa hiusta etenkin jos omat hiukset ovat vähänkään luonnontaipuisat. Kihartaminen onnistuu hyvin, mutta kampausten teon kanssa tulee olla tarkkana, jotta lyhyet hiukset eivät vahingossakaan paljasta teippipidennysten kiinnityksiä. Hiusten pidennyksissä on se hyvä puoli, että vaikka ne on laitettu, omat hiukset jatkavat silti kasvamista. Näin siis voit kasvattaa hiuksiasi ja silti nauttia pitkien hiusten tuomista eduista pidennysten avulla.

 

Teippipidennykset pitkille ja puolipitkille hiuksille

Pidemmille hiuksille on kieltämättä helpompi hankkia pidennykset millä tahansa kiinnitystavalla, sillä pitkät hiukset peittävät kiinnityskohdat tehokkaasti. Teippipidennyksillä hiuksista saa entistäkin pidemmät. Toisilla hiukset taas voivat olla luonnostaan pitkät, mutta ohuet. Silloin teippipidennyksillä voi tuuheuttaa hiuksia jolloin niiden yleisilme on terveempi. Sama koskee puolipitkiä hiuksia.

Vaikka hiukset olisivat pitkät, tietyissä kampauksissa kiinnityskohdat saattavat silti näkyä. Esimerkkinä päälaelle sidottu nuttura tai poninhäntä. Näitä kampauksia kannattaakin suosiolla välttää, mutta muuten pidennykset sopivat erinomaisesti pitkille ja puolipitkille hiuksille. Suomalainen hiuslaatu ei kovin usein kasva pitkäksi ja pysy samalla tuuheana, joten pidennyksillä saat aikaan terveemmän näköiset latvat. Halutessasi voit hankkia pituuttakin reilummin, mikäli omat hiuksesi ovat jo valmiiksi hyvin pitkät.

 

Teippipidennykset, hinta määräytyy ostopaikan sekä tuotteen mukaan

Rapunzel Of Sweden

Rapunzel Of Sweden verkkokauppa on tunnettu laadukkaista hiustenpidennystuotteista.

Teippipidennyksiä on moneen lähtöön, joten siksi hintahaarukkakin on suuri. Hinta määräytyy usein materiaalin, pituuden ja lisättävän hiusmassan mukaan. Tilaamalla teippipidennykset netistä voi säästää rahaa, mutta ei välttämättä vaivaa. Itse laitto voi olla vaikeaa erityisesti kokemattomille hiusten laittajille, vaikka se halpaa onkin.

Kampaaja vai pidennysten laitto kotona, tämä riippuu aivan pidennysten ottajan omasta budjetista. Hiussalongissa voi hyvinkin mennä monta sataa euroa, mutta tulokset ovat sen mukaiset – luonnollisen kauniit, pitkät ja tuuheat hiukset. Silloin tällöin kampaamoissa on tarjouksia tai muita alennuskampanjoita, joiden aikana pidennykset voi hankkia edullisemmin kuin muulloin. Myös verkkokaupasta pidennyksiä ostettaessa kannattaa tarkistaa onko tarjolla alennuskoodi.

 

Mitä ongelmia pidennyksistä voi seurata?

Suurin vaiva on yleensä se, että teippipidennykset voivat pudota joskus ennen aikojaan. Syitä, miksi teippipidennykset irtoavat, voivat olla esimerkiksi seuraavat:

Teippipidennysten laitto huolimattomasti. Tämä on varmasti yksi yleisimmistä syistä teippipidennysten irtoamiseen. Etenkin jos pidennykset laitetaan itse, on syytä kiinnittää erityistä huomiota kiinnitykseen. Useimmiten pään takaosaan laitetut hiuspidennykset kiinnittyvät vain osittain, ellet ole tarkkana. Jos taas käyt laittamassa teippipidennykset kampaajalla, pidä huolta, että hän osaa asiansa. Mikäli teippien väliin laitetaan liian vähän tai liikaa omia hiuksia, teipit eivät välttämättä kiinnity kunnolla.

Liian ohuet hiukset. Näinkin voi käydä; omat hiuksesi eivät aina sovi tavallisiin teippipidennyksiin. Teippien liimapinta ei välttämättä kiinnity hyvin ja ne liukuvat pois ohuiden hiusten sileältä pinnalta. Voit kuitenkin kokeilla esimerkiksi pidennyksiä teipeillä, joissa vain toinen puoli on liimapintainen.

Hiustuotteet ja kemikaalit. Erityisesti teippipidennysten laittopäivänä kannattaa välttää hiusten käsittelyä millään aineilla (hiusvärit, keratiini). Mikäli haluat värjätä omat hiuksesi, se kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen pidennysten laittoa. Laiton jälkeenkin erilaiset hiustenhoitoon ja käsittelyyn tarkoitetut tuotteet voivat kerääntyä teippeihin ja heikentää liimapintaa. Vältä öljyä tai alkoholia sisältäviä tuotteita ja käytä suosiolla pidennyksille tarkoitettuja aineita.

 

Vahingoittavatko teippipidennykset hiuksia?

Oikein laitettuna ja hoidettuna teippipidennykset eivät vahingoita hiuksia. Jos hoitaminen jää vähemmälle, se voi aiheuttaa ärsytystä päänahkaan tai pahimmassa tapauksessa vahinkoa omille hiuksillesi. Joskus hiustenpidennyksiä parjataan väittämällä niiden aiheuttavan jopa kaljuja kohtia, mutta näin ei käy mikäli hiuksia hoidetaan oikein. Pidennyksiä voi pitää enintään muutaman kuukauden ajan, sillä pitämällä niitä liian kauan ne todella saattavat vetää hiuksia irti painaessaan liikaa.

Useimmat teippipidennysten käyttäjät eivät kuitenkaan kärsi minkäänlaisista vaurioista edes pois otettaessa, jos käytetään sopivaa poistoainetta. Teippien liima saattaa vahingoittaa omia hiuksia, joten siksi poistoaineen käyttö on ehdottoman tärkeää. Kuitenkin verrattuna esimerkiksi sinettipidennyksiin, teippipidennykset ovat hellävaraisempi vaihtoehto. Sinettipidennyksissä sinetit sulatetaan ja kovetetaan uudelleen, jolloin omia hiuksia saattaa joutua kuuman vahasinetin sekaan. Teippipidennysten liimapinta taas ei ole niin voimakas, joten se ei vahingoita omia hiuksia yhtä voimakkaasti.

 

Mitä voi tehdä jos teippipidennykset irtoavat?

Teippipidennysten laitto itse

Teippipidennysten irtoaminen ei ole suuri ongelma, sillä näiden pidennyksien hyvä puoli on se, että tekohiukset voi käyttää uudelleen vaihtamalla vain kiinnitysteipin. Jos teippipidennykset irtoavat, niiden liima saattaa kuitenkin olla hankalaa irrottaa ja se saattaa repiä omia hiuksia mukanaan. Siksi kannattaa hankkia kotiin teippiliiman irrotukseen tarkoitettua ainetta, jolla voi liuottaa irronneen teippipidennyksen turvallisesti pois.

Paras vaihtoehto olisi mennä suoraan kampaajan luokse, mutta aina se ei ole mahdollista. Asiantuntija osaa poistaa teippipidennykset oikealla tavalla ja ennen kaikkea oikeilla aineilla, joten omat hiukset eivät kärsi. Vaikka teippipidennys irtoaisikin, voi hiusosan käyttää uudelleen jos se on vielä hyvässä kunnossa. Tällöin vain teipit vaihdetaan, mutta pidennyshiukset ovat samat.

 

Käyttäjien kokemuksia teippipidennyksistä

Monen mielestä teippipidennykset ovat helpottaneet hiustenlaittoa ja arkea monella tapaa. Jos pidennykset laitetaan itse, aikaa kuluu ihmisillä keskimäärin reilu tunti etenkin jos laiton on tehnyt aikaisemminkin. Ensikertalaisilla saattaa olla ongelmia, ja esimerkiksi pään takaosan käsittelyä varten kannattaa varata parikin isompaa peiliä. Hyvä puoli on se, ettei kiinnitystä varten tarvita ihmeempiä tuotteita – joillakin jopa pelkkä piikkikampa riittää! Kiinnityksiin kuuluu teippiosio, joten lisäteippiäkään ei välttämättä tarvitse hommata. Ensivaikutelma pidennysten kanssa on yleensä se, että hiukset tuntuvat hieman painavammilta. Jotkut sanovat, että teippipidennykset näyttävät ensi alkuun epäaidoilta, mutta ensimmäisen pesun jälkeen tekohiukset ovat sekoittuneet omiin hiuksiin paremmin.

Teippipidennysten etuna pidetään niiden helppoutta sekä laiton suhteen että laittamisen jälkeenkin. Tekohiukset eivät rasvoitu samalla tavalla kuin omat hiukset, joten pesuakaan ei tarvitse tehdä usein. Teippipidennysten poisto hoituu helposti ja sen voi tehdä itse tai käydä kampaajalla. Poisto on hyvä tehdä varovaisesti, jotta omat hiukset eivät vaurioidu. Toisin kuin joskus varoitellaan, käyttäjien kokemuksia lukiessa huomaa, etteivät teippipidennykset vahingoita ihmisten hiuksia tai estä omien hiusten kasvua. Etenkin jos koko homma hoidetaan oikein laitosta huoltamiseen ja poistoon asti, ei ole syytä huoleen.

 

Teippipidennysten hoito ja pesu

Teippipidennysten pesu

On tietysti tärkeää, että teippipidennysten laitto tehdään oikealla tavalla, mutta aivan yhtä tärkeää on teippipidennysten hoito laiton jälkeenkin. Mikäli sopiva jälkihoito laiminlyödään, voi melkeinpä olla varma, että pidennykset irtoavat hyvin pian tai vähintäänkin näyttävät epäluonnollisilta ja huonokuntoisilta.

Teippipidennysten laiton jälkeen on hyvä odottaa ainakin päivän verran ennen kuin pesee hiukset. Itse teippipidennyksiä ei pestä, sillä vesi, shampoo ja muut aineet heikentävät teipin pysyvyyttä. Kun sitten peset hiukset, hiero shampoota vain hiuspohjaan. Kannattaa valita oikeanlainen shampoo hiuksille, jossa on pidennykset, sillä esimerkiksi vääränlainen Ph-arvo, syväpuhdistavat tuotteet tai keratiini voivat haurastuttaa tekohiuksia. Hiusten pesua ei tarvitse tehdä kuin muutaman kerran viikossa, sillä pidennykset eivät rasvoitu. Omiin hiuksiin voi halutessaan käyttää kuivashampoota.

Suosittelemme pidennyksille Rapunzelin Hydrate & Care Shampoota!

Odota, että hiukset ja teippipidennykset kuivuvat kunnolla ennen kuin harjaat hiukset. Halutessasi voit myös föönata hiukset. Tarvitset myös pidennyksille sopivan harjan, joka ei revi niitä liikaa. Kampausten tekeminen kannattaa aloittaa sekin vasta kun hiukset ovat kuivat läpikotaisin. Nukkumaan mennessäsi voit sitoa hiukset löysälle ponnarille tai letittää ne kevyesti, jotta hiukset eivät mene solmuun mikäli liikut paljon yön aikana.

Voit huoletta käyttää nimenomaan pidennyksille tarkoitettuja hoitotuotteita, mutta varo kyllästämästä teippiosioita liiallisilla aineilla. Ne nimittäin kerääntyvät teippien pinnalle ja voivat aiheuttaa teippien irtoamisen. Jos laitat teippipidennykset itse, muista myös panostaa oikeanlaiseen kiinnitysteippiin. Huonolaatuiset teipit irtoavat helposti ja ovat alttiimpia aineiden vaikutuksille.

 

Teippipidennysten poisto

Teippipidennysten poisto

Teippipidennysten poisto suositellaan tehtäväksi kampaajan luona. Kampaaja irrottaa teippipidennykset liuottamalla teipin liiman pois siihen tarkoitetuilla aineilla. Koska teippipidennysten poisto tehdään hyvin varovasti, usein poistetut pidennykset voi käyttää uudelleen vaihtamalla kiinnitysteipin. Kampaaja lisää liiman poistoaineen teippien pinnalle ja vetää pidennykset pois kammalla.

Saman voi halutessaan tehdä myös itse. Samalla kun hankkii teippipidennykset netistä tai kaupasta, kannattaa tilata myös teippien poistoaine. Poistoaineen avulla saat kaikki teippien ja liiman jäänteet helposti pois hiuksista, ja voit käyttää sitä myös pidennysten puhdistamiseen ennen kuin ne kiinnitetään uudelleen. Kun haluat poistaa pidennykset, hiero poistoainetta teippeihin kunnes aine on imeytynyt ja vedä ne irti piikkikamman avulla. Piikkikampa auttaa vetämään omat hiukset pois teipistä, jotta ne eivät vahingoitu. Tämä toistetaan jokaiselle teippipidennykselle erikseen, kunnes kaikki on poistettu.

Pidennysten poiston jälkeen erityistoimenpiteitä ei juurikaan tarvita. Omia hiuksia kannattaa hoitaa nimenomaan kosteuttavilla tuotteilla. Myös päänahka kaipaa hoitoa, joten satsaa hiuspohjaakin hoitaviin tuotteisiin. Ennen uusien pidennysten laittoa on hyvä odottaa kuukausi tai pari, jotta hiukset saavat hengähtää hetken.

 

Ota huomioon nämä asiat

Usein pidennykset hankitaan ennen kuin niistä tiedetään tarpeeksi, mikä saattaa aiheuttaa yllätyksiä matkan varrella. Jos malttamattomana jo harkitset vakavasti teippipidennysten laittoa, tässä kuitenkin kiteytettynä kaikki tärkeimmät asiat jotka tulee ottaa huomioon:

Teippipidennysten hinta. Joka tapauksessa pidennysten laitto tulee maksamaan, mutta voit itse päättää kuinka paljon rahaa haluat kuluttaa. Laittaminen itse on edullisempaa, mutta vaarana on epäonnistuminen. Huolellisella suunnittelulla ja rauhallisella kiinnityksellä onnistut varmasti. Teippipidennykset kampaajalla maksavat enemmän, mutta voivat olla sen arvoiset.

Teippipidennykset vaativat hoitoa. Pidennysten myötä hiusten laitto on haastavampaa eikä hiusten pesukaan ole yhtä simppeliä kuin ilman niitä. Lisäksi tarvitset oikeat tuotteet, jotta pidennysten liima ei heikkene.

Poistaminen ei ole yksinkertaista. Jos siis et ole täysin varma siitä, haluatko teippipidennykset, kannattaa asiaa harkita vielä. Toisin kuin esimerkiksi klipsipidennykset, teippipidennysten poisto vaatii enemmän vaivaa, muuten vahingoitat omia hiuksiasi. Nykyisin on kuitenkin saatavilla erittäin tehokkaita poistoaineita, joilla irroittaminen onnistuu helposti kotonakin.

 

Teippipidennyksillä kauniit hiukset

Teippipidennysten laitto ohjeet

Vaikka teippipidennyksiin liittyy monia asioita, joista tulee huolehtia niiden pidon aikana, ovat ne useimpien mielestä silti sen arvoiset. Saat kauniit pitkät hiukset vaivattomasti ja ennen kaikkea nopeasti. Voit luoda unelmiesi kampaukset arkeen tai juhliin. Harva ainakaan katuu pidennysten ottoa, etenkin kun poistaminen milloin tahansa on mahdollista eikä vahinkoa omille hiuksille synny.

Mikäli et ole varma siitä, sopivatko teippipidennykset tai pidennykset ylipäätään hiuksiisi, voit huoletta käydä kampaajalla kokeilemassa erilaisia testipidennyksiä tai tilata netistä klipsipidennykset. Näin osaat helpommin kuvitella itsesi pidemmillä ja tuuheammilla hiuksilla. Värikään ei enää tätä nykyä ole ongelma, vaan pidennykset voidaan värjätä täsmälleen omiin hiuksiin sopiviksi. Rohkeasti siis kokeilemaan teippipidennyksiä!

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna